Криминално проявен дерибейства из Бяла Слатина, без да може да

...
Криминално проявен дерибейства из Бяла Слатина, без да може да
Коментари Харесай

Бандит опита да пребие с бухалка дъщерята на бизнесмен

Криминално проявен дерибейства из Бяла Слатина, без да може да бъде озаптен от правораздавателните органи, оплака се пред BulNews Юлиян Димитров. Миналият петък предприемачът описа пред медията за протичащото се там и за тоталната липса на реакция от страна на полицията и прокуратурата.

Майката на Димитров - Анелия Маринова, има на ул. „ Струга “ в Бяла Слатина автоцентър, с прилежащи фитнес зала, кафене и автомивка. На 6 август, към 19 часа, Светлин Галинов нахлул с вуйчо си и дядо си в автоцентъра, където изпочупили стъклата на дограмата, а по-късно нападнали и фитнеса, където строшили огледала и уреди. Пред постройката е бил паркиран персоналният му автомобил " Мерцедес " S 350, Bluetec, на който нападателите счупили капака на багажника. Юлиян Димитров съобщи, че във фитнеса имало към 1000 лв., които са изчезнали. По негови груби сметки вредите от вандалския акт са за над 10 000 лв..

Същите хора, отпред със Светлин Галинов, са влизали и в жилището му, което се намира наоколо до фитнес залата. Там агресорите също са чупили стъкла в наличието на огромната му 11-годишна щерка. Криминално проявеният Светлин Галинов опитал даже да я удари с бухалка, само че не съумял да я уцели. След нападението детето било доста изплашено и фамилията едвам съумяло да я успокои.

Потърпевшият Юлиян Димитров описа, че Светлин Галинов е престъпно проявен, с голям брой формирани против него каузи. Лицето има условна присъда и доста престъпни прояви, само че очевидно съответните органи са безсилни пред неговата безочливост. Същият е с отнета шофьорска брошура, само че все пак лети по улиците на Бяла Слатина със своя скъпарски „ Мерцедес “ CLS. Хората в града се тормозят от наглото държание на пътя на Галинов и се питат по кое време ли ще блъсне човек поради гневното си каране.

Пострадалият предприемач показа, че измежду хората от Бяла Слатина се приказва от доста време, че Светлин се занимава с опиати, с които зарибява децата в локалните учебни заведения.

В обществото към този момент се надига възмущение от дерибейството на Светлин Галинов из града и от странното отвращение на управляващите да го озаптят.

Днес обаче Галинов е бил задържан.

Оказа се, че районното ръководство на полицията е свършило своята работа и материалите били изпратени незабавно в прокуратурата. Събраните доказателства и осъществените експертизи от чиновниците на Министерство на вътрешните работи напълно са удостоверили жалбата на потърпевшия предприемач. Въпреки това много време държавните обвинители не бяха реагирали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР