Криминалната драма Братя“ се завръща с финален пети сезон тази

...
Криминалната драма Братя“ се завръща с финален пети сезон тази
Коментари Харесай

Шокиращо събитие открива премиерния пети сезон на „Братя“ тази вечер по NOVA

Криминалната драма „ Братя “ се завръща с заключителен пети сезон довечера от 22:30 ч. по NOVA. Микс от напрегнати сюжети, динамичност на действието, непрекъснати обрати и многопластови облици ще видят феновете в новите епизоди.

„ Очаква ни доста мощен пети сезон и това ще проличи още в епизода тази вечер. Започваме с едно шокиращо събитие, което никой не е очаквал. То ще заложи доста въпроси, чиито отговори следва да търсим. Също по този начин, феновете ще научат по какъв начин и за какво Денис Топал се избави от ареста в края на предишния сезон и какви обрати ще настъпят за всеки един от героите “, разяснява продуцентът на един от най-успешните български сериали Краси Ванков за 

Поредицата се трансформира в обичана на публиката със своите 221 епизода, излъчени до този миг. А главните тематики в нейната развръзка ще бъдат изкуплението, разплатата, осъзнаването и завръщането назад към корените. Това е сезонът на истината – в него ще се разбулят всички секрети, даже и тези, които бяха потънали в тайнственост в миналите четири сезона.

„ Лора претърпя доста, а трагичните събития прекатурнаха цялото й създание. Сега идва с мир, което изцяло дава отговор на нейния темперамент. Положила е големи старания, с цел да стартира на чисто и ще я забележим много по-подредена. Тя постоянно е била човек на идеите, ще работи по доста значима задача от публично значение “, споделя актрисата Йоанна Темелкова, чиято героиня ще се завърне в новите епизоди. 

„ Силно се надявам урокът, който Ива ще научи в идния сезон, да е примирение и амнистия. Защото тя това към момента не го умее. Ива би трябвало да се оправи с тежки обстановки, а те предизвикат смяна, за която въобще не е подготвена. Ще разберем съществува ли човек, който въобще може да я укроти и ще се оправи ли със своята жадност за възмездие “, споделя Искра Донова за облика си в „ Братя “. 

В идващия сезон феновете ще видят обичани звезди на българското кино, както и нови гении. От екрана още веднъж ще ни радват Владимир Михайлов, Христо Шопов, Алекс Иванов, Искра Донова, Неда Спасова, Йоанна Темелкова, Тодор Танчев, Стела Ганчева, Веселин Калановски, Мартин Димитров, Даниел Ангелов, Филип Гуляшки, Иво Йончев, Анастасия Левордашка, Анна Никол Климентова и други. Към екипа на „ Братя “ се причисляват и актьорите Даяна Ханджиева, Харалампи Аничкин, Калоян Катинчаров, Анна Махмурова и Александър Христозов.

Продуцент на сериала е Краси Ванков (Hidalgo Productions), чиято е и концепцията за основаването на престъпната поредност. Режисьори са Любомир Печев, Атанас Бончев-Наката, Георги Димитров и Михайло Коцев. Композитор на саундтрака на сериала е Марио Балтаджиев.

Къде е Денис Топал, по какъв начин ще се развият събитията за Александър Акарди и Радо Андреев след убийството на Гергана и с какви следствия ще се заеме тандемът топ следователи от ГДБОП Черкезов и Давидова – не пропускайте да разберете в премиерния епизод на престъпната драма „ Братя “ довечера от 22:30 ч. в ефира на NOVA! 

Последвайте профила и Фейсбук страницата на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР