Криминална полиция при ОДМВР - Варна е получен сигнал за

...
Криминална полиция при ОДМВР - Варна е получен сигнал за
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, представял се за служител на ДАНС

" Криминална полиция " при ОДМВР - Варна е получен сигнал за мъж, който се представял за чиновник на ДАНС и против посочена от него сума предложил обезпечаване на работа в институцията или в Европейския парламент, осведомиха от Министерство на вътрешните работи.

След неотложно извършена профилирана полицейска интервенция, през вчерашния ден към 14 часа, криминалистите от бранш " Престъпления срещу собствеността и измами " влезнали в дирите на 53-годишен варненец, осъждан за длъжностно заграбване.

От мъжа и управлявания от него лек автомобил са открити и конфискувани подправени легитимации на чиновник от ДАНС и Европейския парламент, както и голям брой печатни и ръкописни документи, свързани с осъществяваните от него измами. В хода на следствието, криминалистите открили и други случаи на осъществени от нарушителя измами на територията на регионалния град.

По случая е формиран заявителски материал и работата по събиране на още доказателства продължава. ОДМВР - Варна приканва жители, потърпевши от схемата, неотложно да алармират на органите на реда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР