Криминалистите от ОДМВР-Бургас са успели да постигнат един от най-големите

...
Криминалистите от ОДМВР-Бургас са успели да постигнат един от най-големите
Коментари Харесай

Криминалистите в Бургас със зловеща находка! Тялото на изчезналата Теодора Бахлова транжирано и заровено в пътека между гробове

Криминалистите от ОДМВР-Бургас са съумели да реализират един от най-големите си триумфи като експерти – макар че изтече близо година от безследното изгубване на брокерката на недвижими парцели Теодора Бахлова, те откриха тялото й и към този момент са на път да разплетат истината за рисковата група към предприемача Станимир Рагевски и неговите сподвижници.

Тленните остатъци на 47-годишната бургазлийка, известна в близкото минало като една от богатите дами в района, бяха събрани в два чувала – в единия торсът, а в другия – двете й ръце. Ужасяващата находка е от 12-и имот на Гробищния парк край жк „ Изгрев “ в Бургас. До мястото на тези елементи от тялото на Бахлова е завел криминалистите точно главният очевидец на прокуратурата – готвачът Деян Дичев, махленски до сегашния миг като съизвършител в покушението на 28-годишния Юмер Мехмед.

Източник на сътрудниците от Флагман.бг твърди, че посоченото от Дичев място в потъналия в шубраци регион от имота, цялостен с неподдържани гробове, е било разкопано бързо и на относително плитко равнище е достигнато до тялото и двете ръце. Липсват главата и долните крака.

Двата чувала с останките към този момент са откарани в отделението по правосъдна медицина и на следващия ден ще бъдат аутопсирани, само че за жалост те няма да оказват помощ изключително доста на специалистите за бързо определяне на аргументите за гибелта на брокерката. Ще е нужно да се откри диря от принуждение – посредством нанесен побой, посредством огнестрелна рана и така нататък начини за умъртвяването й. Другата опция е да се получат самопризнания от причинителя на самото действие или на неговия помощник.

Човекът, който е укрил елементи от транжираното тяло на 47-годишната жена обаче не е съобразил особеностите от тази част на гробищния парк. Определено той е търсил знак, който, в случай че се постанова в миналото, да сочи изрично къде са останките. Това е дълготраен бял бор, единствен в този квартал. Останалите растения тук са главно кедри, саморасли ниски дръвчета, доста шубраци поради всеобщото неподдържане на старите гробове. Най-важното, с което са имали шанс криминалистите и е малшанс за извратения " чистач ", са точно сянката на белия бор и мощно обраслата повърхнина на земята от бръшлян. Теренът е относително скалист. Всичко това е асъдействало плътта по костите да се резервира доста добре и може да бъде оценена за следи от побой, порезни рани или огнестрелно оръжие.

По тънката към 50 см пътечка сред две линии от гробове са открити единствено торсът и двете ръце. Торсът, всяка от двете ръце и близо 30-сантиметровата част от бедрото са били заровени на 40 см дълбочина - като кучешко месо, в продължение на 15 м сред гробовете. Това е цялата находка дотук и следствието продължава. Очевидно е, че убийците са с извънредно извратено схващане. Много е евентуално главата, която към момента не е открита и е на друго място, да съдържа главната улика за повода за гибелта. 
 Край стъблото на белия бор са открити на 30-40 см дълбочина нахвърлените поотделно без никаква обвивка елементи от тялото на брокерката. Целта е била бързо да се разложат, само че неналичието на слънце и бързото обрастване с бръшляна, който не е разрешавал на влагата да проникне надолу, са съхранили плътта в доста положително състояние
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР