Криминалистите на Областна дирекция на МВР – Благоевград задържаха служител

...
Криминалистите на Областна дирекция на МВР – Благоевград задържаха служител
Коментари Харесай

Въоръженият грабеж в заложна къща се оказа инсцениран

Криминалистите на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Благоевград задържаха чиновник в заложната къща на улица " 14-ти полк “ в Благоевград, който се оказало, че е инсценирал обир.

От Министерство на вътрешните работи осведомиха, че вследствие на подхванатите светкавични дейности, криминалистите са открили създателя на известия обир в заложната къща в Благоевград. Става дума за чиновник във компанията. Сигналът за закононарушението е получен през вчерашния ден към 12.45 часа от охранителна компания, заяви Фокус.

От пристигналите на място полицейски чиновници е открит 27-годишният мъж, чиновник в заложната къща. По негови данни, минути преди този момент в обекта нахлули двама, единият от които въоръжен с револвер, които го заплашили и откакто лишили наличната сума и златни украшения, изложени за продажба, побързали да изчезнат.

В хода на подхванатите дейни оперативни дейности за определяне на всички обстоятелства и условия към случая, криминалистите открили разминавате в подадената информация. Мъжът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР