Криминалисти разследват нов тежък инцидент с дете от социален център

...
Криминалисти разследват нов тежък инцидент с дете от социален център
Коментари Харесай

15-годишно момиче, продавано за секс от баща си, падна от тераса на социален дом в Борован

Криминалисти проверяват нов тежък случай с дете от обществен център в Борован. По данни на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца на 4 април, в 13.10 ч. в РУ-Бяла Слатина е получено известие, че в Център за настаняване от фамилен вид в селото, 15-годишно момиче е паднало от тераса на втория етаж.

Детето е откарана за обзор в УМБАЛ „ Георги Странски “ в Плевен. По случая е формирано досъдебно произвеждане, допълват от полицията.

Засега повода за случая не е ясна.

Преди време момичето е било изведено от центъра от татко си, който обаче се възползвал от нея и почнал „ да я продава “ за скотски удоволствия.
След като наблюдаващите случая обществени служащи разбрали, че детето още веднъж е в риск, предходната седмица го върнали в ЦНСТ-то, оповестява „ Булнюз”, базирайки се на свои източници.

Това е вторият сходен случай във Врачанско в границите на малко повече от месец. На 20 февруари 17-годишният Асен Маринов скочи от 3-ия етаж на Комплекса за обществени услуги за деца с увреждания в Роман. Въпреки напъните на лекарите, глухонямото момче издъхна 3 дни по-късно в резултат на получените контузии.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР