Криминалисти разкриха кражба на сумата от 1 900 лева само

...
Криминалисти разкриха кражба на сумата от 1 900 лева само
Коментари Харесай

Жрица на любовта обра свой клиент в Шумен

Криминалисти разкриха кражба на сумата от 1 900 лв. единствено час след незаконното лишаване. За закононарушението съобщил пострадалият, който прецизирал, че това се е случило във вторник в обедните часове в дома му.

Веднага към адреса бил ориентиран полицейски екип, който изяснил, че по публикация в уебсайт мъжът е употребил полови услуги от млада дама. Повикал я в жилището си в Шумен, а за „ услугата “ й платил съгласно предварителната спогодба.

Използвайки невниманието му, „ жрицата на любовта “ съумяла да отмъкне наличните пари и да напусне жилището. След подхванати бързи дейности 23-годишната жена била открит и арестувана, станало ясно, че директно след излизането си тя предала сумата на 40-годишен мъж, у който е открита и конфискувана.

Двамата са арестувани в ареста на РУ-Шумен за период до 24 часа. За осъществено закононарушение по член 194 алинея 1 от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане. Случаят е докладван в способената прокуратура, дейностите по документиране на закононарушението не престават под надзора ѝ.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР