Криминалисти от РУ-Разград разкриха група наркоразпространители, информира пресцентърът на ОДМВР-Разград.Трима

...
Криминалисти от РУ-Разград разкриха група наркоразпространители, информира пресцентърът на ОДМВР-Разград.Трима
Коментари Харесай

Криминалисти разкриха група наркоразпространители

Криминалисти от РУ-Разград разкриха група наркоразпространители, осведоми пресцентърът на ОДМВР-Разград.

Трима мъже са арестувани за владеене и разпространяване на дрога. В хода на профилирана полицейска интервенция по линия " Наркотици " в региона на образователно заведение в Разград са открити престъпно проявените 23-годишен от село Мортагоново, 26-годишен от село Гецово и 19-годишен от Разград, които се опитвали да пласират наркотични субстанции.

При обиск у 19-годишния е открита суха зелена тревиста маса, реагираща при тестване на марихуана. В хода на подхванатите оперативни дейности чиновници на РУ-Разград разкрили тайник във вилна зона Малкия рид.

В гористата околност са открити заровени в земята пластмасово шише и кутия, цялостни с полиетиленови пликчета с канабис. Общият им брой е 66, а тежестта 115,20 грама. Последвало претършуване и на автомобил " Рено Канго ", паркиран на Товарната пиаца в Разград и благосъстоятелност на 23-годишния от мъжете.

В колата му са открити три пакета с канабис с тегло 2,5 грама. Случаят е докладван на дежурен прокурор от Окръжна прокуратура – Разград. Води се следствие за закононарушение по чл.354 А, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР