Криминалисти от РУ-Панагюрище задържаха трима за отглеждане и притежание на

...
Криминалисти от РУ-Панагюрище задържаха трима за отглеждане и притежание на
Коментари Харесай

Откриха мини оранжерия за канабис в Пазарджишко СНИМКИ

Криминалисти от РУ-Панагюрище задържаха трима за развъждане и владеене на опиати.

Специализираната акция за противопоставяне на производството, разпространяването и държането на неразрешените субстанции е извършена през вчерашния ден на територията на панагюрското село Попинци.

Органите на реда направили претършуване на няколко адреса, населявани от трима младежи на възраст сред 18 и 21 години. Така в една от къщите проверяващите разкрили мини оранжерия за развъждане на канабис. Тя била оборудвана с устройства за надзор на осветлението, температурата и въздуха. Освен това в землището на село Попинци служителите на реда разкрили засадени в саксии навън пет растения от рода на конопа в друг стадии на развиване.



По време на осъществените обиски и претърсвания у тримата млади мъже са открити още малко над 30 грама суха марихуана и няколко таблетки амфетамин.

Оборудването за развъждане на канабис, както и откритата изсушена дрога са конфискувани.

Тримата поданици на селото са арестувани в ареста на РУ-Панагюрище за период от 24 часа. Спрямо тях са формирани бързи производства под надзора на прокуратурата в Пазарджик. Работата по документиране на незаконната им активност продължава.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР