Криминалисти от Областната дирекция на МВР във Варна разкриха оранжерия

...
Криминалисти от Областната дирекция на МВР във Варна разкриха оранжерия
Коментари Харесай

Разкриха наркооранжерия в местност Манастирски рид

Криминалисти от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна разкриха оранжерия за развъждане на марихуана

Иззети са 55 конопени растения и към 3 кг. зелена листна маса. За период до 24 часа е арестуван 35-годишен мъж, оповестиха от пресцентъра на полицията.

 width=

Специализираната полицейска интервенция бе извършена през вчерашния ден от чиновници на ОДМВР – Варна. Полицейските екипи подхванали претършуване в парцел в околност Манастирски хълм. Там, в къщата на арестувания, се натъкнали на построена оранжерия за развъждане на марихуана.

 width=

При процесуално-следствените дейности са конфискувани почти 55 растения от рода на конопа в друг етап на напредък и над 3 кг суха листна маса, както и климатици, генератори, система за вентилация.

Нарушителят на закона, 33-годишен мъж от регионалния град, не е престъпно проявен досега и е арестуван за период до 24 часа. Действията по следствието не престават в границите на формираното досъдебно произвеждане, под наблюдаване на Окръжна прокуратура.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР