Криминалисти от Благоевград и Гоце Делчев арестуваха вчера в момент

...
Криминалисти от Благоевград и Гоце Делчев арестуваха вчера в момент
Коментари Харесай

Нов удар на криминалистите в ОД на МВР Благоевград! Арестуваха в момент на сделка един от емблематичните наркодилъри на Гоце Делчев 

Криминалисти от Благоевград и Гоце Делчев арестуваха през вчерашния ден в миг на договорка Й. Чифлигаров от Гоце Делчев, прочут на служителите на реда като един от дейните наркоразпространители на територията на града и региона,научи Първо Struma.com. Той е бил арестуван в миг на наркосделка, продавал дрога на двама клиенти от село Рибново. При изработен обиск в дома на Чифлигаров са открити пликчета, с дозиран изсъхнал канабис, торба с канабис и вещество, което е изпратено за разбор.

Тримата участници в договорката са арестувани и предадени на прокуратурата. Това е следващият удар на криминалистите от ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград в последната седмица. Само за няколко дни бяха арестувани неуловими досега наркоразпространители, за което струма ком осведоми.

Припомняме, че серията стартира с ареста на Г. Харизанов, таксиметров необут, който бе задържан с огромно количество канабис в дома му и огромна сума пари. Ден по късно бе задържан и Б. Стоимирски - Хапчето, дилър, който все успяваше да се измъкне от полицейски клопки.

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР