Крим, черноморският полуостров, анексиран от Русия през 2014 г., никога

...
Крим, черноморският полуостров, анексиран от Русия през 2014 г., никога
Коментари Харесай

Хърватският президент: Крим никога повече няма да бъде част от Украйна

" Крим, черноморският полуостров, анексиран от Русия през 2014 година, в никакъв случай повече няма да бъде част от Украйна ", сподели в понеделник президентът на Хърватия Зоран Миланович в мнения, в които в детайли разказва възраженията си против това Загреб да даде военна помощ на Киев.

През декември хърватските депутати отхвърлиха предлагането страната да се причисли към задача на Европейския съюз в поддръжка на украинската войска, което отразява дълбоките разлики сред Миланович и премиера Андрей Пленкович.

Ярък критик на западната политика в Украйна, Миланович сподели, че не желае страната му, най-новата членка на Европейски Съюз, да се изправи пред това, което той назова евентуално пагубни последствия от 11-месечната война в Украйна.

Това, което Западът прави за Украйна, " е надълбоко аморално, тъй като няма решение (на войната) ", сподели Миланович пред кореспонденти по време на посещаване във военните казарми в източния град Петриня, имайки поради военната поддръжка на Запада за Киев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР