Крилото на Ювентус Самуел Айлинг-Джуниър е обект на интерес от

...
Крилото на Ювентус Самуел Айлинг-Джуниър е обект на интерес от
Коментари Харесай

Тотнъм се огледа в младежки национал на Англия от Ювентус

Крилото на Ювентус Самуел Айлинг-Джуниър е обект на интерес от Тотнъм. Клубът от Висшата лига обмисля да насочи оферта за англичанина през януари, твърди The Independent.

Въпреки че е национал на Англия до 21 години и е израснал в академията на Челси, Айлинг-Джуниър към момента не е играл във Висшата лига, откакто подписа с Юве още като 17-годишен през 2020 година Първоначално той стартира да играе за тима на Ювентус от Next gen в Серия C и в Младежката лига на УЕФА, преди да бъде нараснал в първия тим през 2022-а година.

Айлинг-Джуниър неотдавна удължи контракта си с „ бианконерите “ до лятото на 2025-а година. Той към момента е със статут на запаса в състава на Масимилиано Алегри, само че все по-често получава късмет и към този момент загатна за капацитета, с който разполага, като има 22 мача, 1 гол и 3 асистенции за " остарялата госпожа ".

Твърди се, че 20-годишният футболист се вписва в проектите на Тотнъм да притегля млади играчи, преди да е осъществен цялостният им капацитет и с помощта на постоянните връзки с Ювентус, възможен трансфер на Айлинг-Джуниър при лондончани през януари сигурно не е изключен. Това важи с цялостна мощ, в случай че „ шпорите “ извадят задоволително атрактивна сума, с която да изкушат шефовете на торинци, които така и така имат много финансови проблеми сега.

Tottenham eye Juventus and England U-21 star as part of January plans
— Indy Football (@IndyFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР