Крилото на Ювентус Хуан Камило Куадрадо заяви, че скоро трябва

...
Крилото на Ювентус Хуан Камило Куадрадо заяви, че скоро трябва
Коментари Харесай

Юве сяда на преговори заради изтичащ договор на колумбиец

Крилото на Ювентус Хуан Камило Куадрадо съобщи, че скоро би трябвало да седне на договаряния с клуба за възобновяване на изтичащия му контракт.

31-годишният техничар е привързан с „ бианконерите” до идващото лято, като до този миг през сезон 2019/2020 има 19 минути формален футбол. След идването на Маурицио Сари за ментор колумбиецът ще бъде употребен в ролята на десен халф-бек.

Проблемът за Куадрадо е, че същата роля е присъща на Матия де Шилио, както и на новото попълнение Данило. В офанзива пък конкуренцията по крилата наподобява непостижима за него в лицето на Кристиано Роналдо, Пауло Дибала, Дъглас Коста и Федерико Бернардески.

Въпреки този факт той разкри, че е повече от удовлетворен, че ще договаря с Юве. „ Много съм благополучен и признателен, тъй като ми остава още година по контракта с Ювентус”, разяснява някогашният състезател на Фиорентина и Челси. „ Веднага щом се прибера (от уговорките си към националния тим – б.р.), ще имаме среща, на която ще забележим какво ще се случи. Оставям в ръцете на Бог да направи най-хубавото решение.”

В петък Куадрадо беше титуляр за Колумбия при 2:2 против Бразилия в Маями, Съединени американски щати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР