Крилото на ЦСКА-София Едвин Джеси е близо до голям трансфер

...
Крилото на ЦСКА-София Едвин Джеси е близо до голям трансфер
Коментари Харесай

Бешикташ взима Джеси за заместник на Ляич

Крилото на ЦСКА-София Едвин Джеси е покрай огромен трансфер в Бешикташ, твърди авторитетният вестник “Сабах”. Той е спряган за заместител на Адем Ляич, чийто престой в гранда от Истанбул досега е по-скоро неуспех. Сърбинът играеше чартърен в Бешикташ един сезон, а в края на май предходната година клубът реши да откупи правата му против 6,5 милиона евро. Ляич обаче не свети в южната ни съседка, като даже е със статут на запаса в отбора на Серген Ялчин.

Ляич вкара втория гол за успеха на Бешикташ над Анкарагюджю с 2:1 в последния кръг. След попадението крилото изригна доста яростно.

“Голът, който вкарах, бе детонация на яд. Не реагирах против почитателите. Как е допустимо да съм против последователите?”, недоумяваше сърбинът, за който предсказват, че ще напусне Бешикташ през лятото. Ляич направи доста сериозна кариера в Италия, където поредно игра за Фиорентина, Рома, Интер и Торино, само че в Турция не му се получава.

Турците настояват, че Джеси може да играе зад нападателя и по двете крила. Очакванията са той да дойде след края на сезона като свободен сътрудник, откакто договорът му с ЦСКА-София изтече. Според съседите Едвин Джеси ще играе за Гана на Купата на африканските народи идната година.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР