Крилото на Тотнъм Брайън Хил е разочарован от шефовете на

...
Крилото на Тотнъм Брайън Хил е разочарован от шефовете на
Коментари Харесай

Брайън Хил е недоволен от оставането си в Тотнъм

Крилото на Тотнъм Брайън Хил е отчаян от шефовете на клуба, които не му разрешиха да премине в различен тим през летния трансферен прозорец. Интерес към 21-годишния гений имаше от някогашния му клуб Валенсия, както и от Сампдория и Марсилия, само че в последна сметка той остана при лондончани.

Причината за това решение на шефовете на Тотнъм бе, че те не съумяха бързо да намерят заместител на Хил. Затова мениджърът Антонио Конте е отказал да го пусне, въпреки че испанецът сигурно ще бъде със статут на запаса през новия сезон и ще получава много малко шансове за изява.

Брайън Хил бе притеглен в Тотнъм от Севиля през 2021 година за 25 милиона евро. През предишния сезон обаче той не съумя да се наложи в състава на " шпорите ", като записа едвам 9 мача в Премиър лийг. Затова през зимата бе пратен чартърен във Валенсия, където впечатли с изявите си, записвайки 17 мача и 1 асистенция във всички шампионати. " Прилепите " искха да го задържат за непрекъснато, само че не съумяха да се договорят с " шпорите " и в последна сметка Хил остава в Лондон най-малко до зимата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР