Крилото на сподели, че като дете е бил фен на

...
Крилото на сподели, че като дете е бил фен на
Коментари Харесай

Бях фен на Арсенал, призна Азар

Крилото на показа, че като дете е бил почитател на. Белгиецът, който се трансформира в звезда с екипа на, е харесвал различен от лондонските отбори поради френските звезди в състава, воден тогава от Арсенл Венгер.

" Когато бях дребен, най-вече гледах националния тим на Франция. Обожавах и Тиери Анри. Трудно ми е да го призная поради привързаността си към Челси, само че по това време симпатизирах на Арсенал. Те имаха играчи като Робер Пирес, Силван Вилтор и Патрик Виейра - все французи, на които се възхищавах ", съобщи Азар в изявление за списанието On The Front Foot.

Hazard

" When I was little the team I watched the most was France. I looked up at Zidane and Henry, and it is difficult to admit because of my relation with Chelsea, but I really liked Arsenal. They had Pires, Wiltord & Vieira, so it was mainly French players i followed. "
— Footy Accumulators (@FootyAccums) Белгийският национал не подмина и тематиката за многочислените травми, които го изтезават след прехвърлянето му на " ". Въпреки проблемите, Азар се надява да играе най-малко до 36-годишна възраст.

" Искам да остана на терена колкото се може по-дълго. Винаги се пробвам да се любувам на футбола. Един ден сигурно ще се обърна обратно и ще видя какво съм постигнал в кариерата си, само че в този момент съм окуражен просто да играя и да изпитвам наслаждение. Наскоро навърших 30 и в случай че тялото ми разреши, желая да се състезавам най-малко още 5-6 години. Когато съм контузен, си заставам повече у дома и мога да обръщам внимание на фамилията. Не е краят на света, тъй като имам повече време за децата. Ако си контузен и си самичък, без близки хора, сигурно е по-трудно ", показа Азар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР