Крилото на Славия Радослав Кирилов спечели приза за Играч на

...
Крилото на Славия Радослав Кирилов спечели приза за Играч на
Коментари Харесай

Ради Кирилов: Радвам се, че излизаме от тежката ситуация

Крилото на Славия Радослав Кирилов завоюва наградата за Играч на мача след успеха над Етър с 3:0 на „ Ивайло “. Фланговият футболист осъществя две попадения за триумфа над „ виолетовите “.

„ Много добър мач за нас. Първото полувреме не успяхме да създадем доста рискове, само че играхме плътно и не допускахме рискове пред нашата врата. През второто полувреме успяхме да използваме моментите за контраофанзива и справедливо победихме. Етър излезе да играе по-напред и използвахме пространствата. След тежката година успяхме да излезем от тази обстановка, което е доста добре ", съобщи Кирилов.

„ Днешният мач и успеха над Ботев Враца са доста значими. Вкарахме пет гола в последните два мача. Надявам се да продължим по същата линия. Отборът има капацитет, само че не знам за какво не се получаваше по този начин. Радвам се, че излизаме от тежката обстановка. Не желая да върша оценка на предходния и настоящия треньор. Успяхме да се съберем и да променим нещата в съблекалнята. Сега сме по-единни “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР