Крилото на Рома Николо Дзаниоло бе големият коз на Жозе

...
Крилото на Рома Николо Дзаниоло бе големият коз на Жозе
Коментари Харесай

Дзаниоло: Постигнахме тази победа с характер

Крилото на Рома Николо Дзаниоло бе огромният коз на Жозе Моуриньо в мача против Лудогорец (3:1). Италианският национал се появи като промяна на полувремето и промени хода на мача, като създаде две дузпи и самичък осъществя третия гол. След срещата той съобщи, че отборът му е посочил темперамент, с цел да стигне до скъпите три точки.

“Много е прелестно още веднъж да отбелязвам голове. Това бе победа, реализирана с доста темперамент. Радваме се, че сме в идващия кръг. Липсата на попадения в никакъв случай не е била проблем за мен. Ако постоянно излизаш в обстановки един на един против вратаря и не бележиш, може би става дума за липса на точност. По-важнто обаче е, че стигаш до тези положения. Всеки нападател има сходни интервали. При моя гол видях, че вратарят бе излязъл напред и имах два избора - да го трансферира или да изстрелвам през краката му. Знаех, че и в двата случая няма да пропусна ”, показа Дзаниоло.

Сега за Рома следва още един огромен тест в дербито с Лацио през уикенда.

“Всеки знае какъв брой доста значи този мач за нас, за тифозите и за позицията ни в класирането. Ако през днешния ден дадохме 120%, с цел да спечелим, то в неделя ще дадем 200% ”, отсече футболистът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР