Крилото на Рома Дженгиз Юндер чака с нетърпение 1/2-финалните сблъсъци

...
Крилото на Рома Дженгиз Юндер чака с нетърпение 1/2-финалните сблъсъци
Коментари Харесай

Юндер: Искаме да играем на финал

Крилото на Рома Дженгиз Юндер чака с неспокойствие 1/2-финалните конфликти с Ливърпул в Шампионската лига. 20-годишният футболист призна, че това е най-големият миг в кариерата му досега. Той обаче не желае да стопира дотук, а се надява отборът му да се добере и до финала.

" Аз съм единствено на 20 години, а към този момент съм на 1/2-финал в Шампионската лига. Това е най-големият триумф в кариерата ми досега, само че сигурно не ми стига. Всички желаеме да играем на край. Изживявам най-щастливият момент в живота ми с Рома. Горд съм, че клубът ме избра за заместител на Мохамед Салах. Очакванията към мен са огромни, само че считам, че демонстрирам какво мога. В един миг започнах да играя по-добре и това е с помощта на съотборниците ми и на треньорския щаб. След мача с Верона започнах да се усещам по-добре на терена и да имам по-голяма роля за резултатите на тима. Представянето ми се увеличи по-късно ", счита Юндер.

" Строотман непрекъснато приказва с мен. Задава ми доста въпроси и постоянно чака отговор. Когато схвана какво ме пита, му давам отговор. В противоположен случай просто му обръщам тил. Искам да играя в най-големите тимове в Европа и да нося екипа на националния тим на Турция като Чалханоолу в Милан и Тосун в Евертън. Аз съм един от тях и желая един ден да бъда най-хубавият турски състезател. Срещу Ливърпул би трябвало прецизно да съблюдаваме дилемите на треньора и можем да продължим напред. Показахме това против Барселона. Помагахме си на терена и спечелихме. Сега би трябвало да създадем същото и против Ливърпул ", добави турчинът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР