Крилото на Рилски спортист Александър Янев е под въпрос за

...
Крилото на Рилски спортист Александър Янев е под въпрос за
Коментари Харесай

Една въпросителна за Рилски преди финала с Апоел

Крилото на Рилски състезател Александър Янев е под въпрос за идния край от квалификациите за ФИБА Къп. Утре от 20:00 часа самоковци се изправят против израелския Апоел Хайфа в пряк дуел за влизане в груповата фаза на конкуренцията.
 Рилски състезател е на крачка от групите на ФИБА Къп след геройско показване в Самоков Рилски състезател е на крачка от групите на ФИБА Къп след геройско показване в Самоков
“Сашо Янев оня ден си изкълчи глезена и му се поду ”, съобщи старши треньорът Людмил Хаджисотиров пред Sportal.bg . “Той обаче стисна зъби, искаше да играе и игра, като вкара ужасно доста сила и борбеност, които са заразни за безусловно всички. Тепърва ще забележим какво е положението му. Някой път на гребена на страстта се получават нещата. Така и стана в този момент. Тепърва ще оценим по какъв начин е той. Надявам се да може да играе против Апоел Хайфа, тъй като ни е значим и ще ни би трябвало за петък сигурно ”, съобщи Удо.

Вчера Рилецо реализира популярен триумф над литовския Уулвс с 91:76, посредством който си извоюва късмет да се бори за класиране към главната фаза от сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР