Крилото на Реал Мадрид Марио Хезоня говори пред камерите на

...
Крилото на Реал Мадрид Марио Хезоня говори пред камерите на
Коментари Харесай

Марио Хезоня пред Sportal: Олимпиакос е страхотен отбор, но ние сме Реал Мадрид и искаме титлата

Крилото на Реал Мадрид Марио Хезоня приказва пред камерите на Sportal.bg и Sportal.gr след успеха със 78:66 над Реал Мадрид в полуфиналите на Евролигата. По този метод “лос бланкос ” се класираха за 20-и път за финала на най-престижния клубен европейски шампионат, като в неделя ще се изправят в разногласието за трофея против Олимпиакос на Александър Везенков.
 Реал още веднъж надлъга Барселона и оформи конфликт с Везенков и компания на финала Реал още веднъж надлъга Барселона и оформи конфликт с Везенков и компания на финала
- Какви са упованията ти за финала против Олимпиакос?

- Олимпиакос е страховит тим, неслучайно приключиха на първото място. Те играят в действителност необикновено през целия ход на сезона и към този момент ни победиха два пъти в постоянната фаза. Знаем по какъв начин играят, само че в този момент би трябвало да бъдем още по-готови от психическа позиция за идния конфликт.

- Като почитател на Панатинайкос, по-специален ли е този дуел за теб?

- Би било по-специално за мен, когато Панатинайкос се завърне там, където му е мястото - на Финалната четворка в Евролигата.
 Рецитал на Везенков обезпечи първи край за Олимпиакос в Евролигата от шест години насам! Рецитал на Везенков обезпечи първи край за Олимпиакос в Евролигата от шест години насам!
- Какво ще кажеш за дуела против Барселона, тъй като мнозина споделяха, че Барселона е любимецът за успеха и публиката беше за тях поради Шарунас Ясикевичус. В последна сметка обаче ги победихте с разлика.

- Барселона е превъзходен тим, те започнаха мача с феноменална серия и вкарваха тройки отвред. През цялата година те бяха извънредно конкурентни, сражаваха се с Олимпиакос и Монако в постоянния сезон и им смъквам шапка за представянето през акцията.

- Готови ли сте да се справите с поддръжката на Олимпиакос от трибуните, които ще бъдат доста шумни в неделя?

- Готови сме за финала. Очаквахме да има доста фенове по трибуните, тъй като това е Каунас и се намираме в баскетболна страна. Напълно обикновено е да е цялостно с почитатели.

- Преминахте през доста проблеми като травми и изчезнали състезатели, само че вие още веднъж сте на край. Това ли е същинския Реал Мадрид?

- С въпроса си сами си отговорихте. Това е Реал Мадрид - тим, който постоянно се бори до последно и демонстрира, че е подготвен да отговори на всевъзможни провокации.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР