Крилото на Реал Мадрид Еден Азар категорично е отказал да

...
Крилото на Реал Мадрид Еден Азар категорично е отказал да
Коментари Харесай

Азар отказал да напусне Реал Мадрид

Крилото на Реал Мадрид Еден Азар изрично е отказал да напусне отбора, оповестява вестник “Марка ”. Наскоро в офисите на “лос бланкос ” е постъпило питане за опцията белгиецът да премине в Монреал Импакт, само че са получили безапелационен отвод от крилото да отиде в Квебек. 

Азар мина на “Сантиаго Бернабеу ” през лятото на 2019-а година, когато за него бяха платени 115 милиона на Челси, само че той по този начин и не съумя да покаже предстоящото равнище. Белгиецът има контракт за още един сезон с Реал Мадрид, само че клубът ще е повече от благополучен да го освободи прибързано. 

Въпреки това самият Азар, който неотдавна постави завършек на кариерата си в националния отбор, се любува на живота в Мадрид и няма желание да напуща. В момента той печели по към 14 милиона евро на сезона, въпреки приносът му към представянето на тима да е минимално, а в медиите все по-често се появяват спекулации, че той може да постави завършек на кариерата си след приключването на сегашния си контракт с Реал Мадрид.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР