Крилото на ПСЖ Лукас Моура е бил посъветван да премине

...
Крилото на ПСЖ Лукас Моура е бил посъветван да премине
Коментари Харесай

Съотбоник посъветва играч на ПСЖ да премине в Арсенал

Крилото на ПСЖ Лукас Моура е бил посъветван да премине в Арсенал от своя съотборник Алекс, който пък е биш състезател на Челси, оповестява британската преса. Фланговият футболист мина при парижани през 2012-а година от Сау Паоло с огромни очаквания, откакто бе считан за една от бъдещите звезди на Бразилия. Той бе съществена трансферна цел и на Манчестър Юнайтед, само че в последна сметка избра да се озове в Париж.

В последна сметка Моура не съумя да се наложи като корав титуляр в отбора, а впечатляващата лятна селекция в лицето на най-скъпото попълнение в света Неймар и вторият най-скъп футболист от идващото лято Килиан Мбапе ограничи в допълнение изявите на бразилеца. До този миг той има едвам две записани участия във френската лига от скамейката.
Alex on Lucas Moura: " I would like to see him at Arsenal. They play cleaner football, more technical. " [L'Equipe] #afc pic.twitter.com/8w1NbVEUdB
— afcstuff (@afcstuff) October 5, 2017

В изявление пред L'Equipe, неговият съотборник Алекс даде своето мнение за бъдещето на бразилеца: “Ще се веселя да го видя в Арсенал. Те играят изчистен, техничен футбол и са добра алтернатива за него. Вярвам, че той към този момент е осъществил контакт с клуба”, съобщи Алекс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР