Крилото на Портланд Кармело Антъни все още е единственият играч

...
Крилото на Портланд Кармело Антъни все още е единственият играч
Коментари Харесай

Кармело Антъни: Може би щях да спечеля 2 или 3 пръстена, ако бях отишъл в Детройт

Крилото на Портланд Кармело Антъни към момента е единственият състезател от огромните имена на Драфт 2003, включващи ЛеБрон Джеймс, Крис Бош и Дуейн Уейд, който не се е докоснал до шампионския пръстен от НБА. Мело счита, че в случай че е бил определен от Детройт в оня миг, може би е щял да завоюва 2 или 3 трофеи.

" Не знам какво щеше да се случи, в случай че бях отишъл в Детройт. Може би щях да печеля 2 или 3 пръстена. Но не знам по какъв начин нещата в кариерата ми биха се наредили по-късно ", сподели Кармело в диалог с Дуейн Уейд в " Инстаграм ".

Carmelo Anthony Says He Probably Would’ve Had 2 Or 3 rings If He Got Drafted By The Detroit Pistonshttps://t.co/wMUHHTO6eo pic.twitter.com/UoFJJ4d8Xm
— Fadeaway World (@FadeawayWorld) March 28, 2020

Вместо Антъни, от Детройт избират сърбина Дарко Миличич и незабавно печелят купата през 2004-а. Мело пък е определен от Денвър Нъгетс, с който има едно присъединяване на финали на Западната конференция - загуба от ЛА Лейкърс с 2-4 през 2009-а. След това отива в Ню Йорк, където прекарва 7 години, само че едвам в 3 от тях взе участие в плейофи, а последните му мачове в решаващата фаза на сезона са през 2018-а с екипа на Оклахома, отпадайки още в първия кръг.

 Кармело Антъни за някогашен №2 в Драфта: Кой?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР