Kрилото на Пирин Благоевград Спас Георгиев заяви, че победата над

...
Kрилото на Пирин Благоевград Спас Георгиев заяви, че победата над
Коментари Харесай

Крило на Пирин: От тук нататък ще постигаме целите си

Kрилото на Пирин Благоевград Спас Георгиев съобщи, че успеха над Кариана може да повлияе позитивно за отбора. Той приказва пред клубния уебсайт на " орлетата " и за идния дуел със Септември София от 14-ия кръг на Втора лига.

" Подготовката върви обикновено, като за всеки различен мач. Настроението в тима е идеално – готвим се за победа. Целта ни е обвързвана с постигането на максимума – две победи. Мисля, че може триумфът над Кариана да повлияе единствено позитивно, тъй като играхме с тима, който е преди всичко в подреждането. От тук нататък би трябвало да играем нашия футбол и да реализираме нашите цели ", съобщи Георгиев.

" От Септември имам единствено хубави мемоари. Отборът беше добър, имахме и добър треньор в лицето на Милен Радуканов. Мога да кажа, че имам единствено позитивни мемоари от престоя ми във Втора лига там. Според мен една доста мощна страна е младият им състав. Всички желаят да се потвърдят, да привлекат вниманието. Трябва да бъдем доста деликатни, тъй като в редиците им има и няколко опитни играчи. Познавам се и съм играл с Николай Банков, Кристиян Пешов, Ангел Грънчов, Симеон Мечев. Добри футболисти. Очаквам добър мач и мощно се надявам да излезем спечелили от него ", добави още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР