Крилото на Пари Сен Жермен Лукас Моура се чувства тъжен

...
Крилото на Пари Сен Жермен Лукас Моура се чувства тъжен
Коментари Харесай

Нещастен съм в ПСЖ, проплака Моура

Крилото на Пари Сен Жермен Лукас Моура се усеща печален и се надява престоят му в клуба да завърши час по-скоро. Бразилецът е подценяван от старши треньора Унай Емери и от началото на сезона в Лига 1 има единствено 5 мача и 1 гол.

" Понасям нечовечен удар поради обстоятелството, че не играя. Разстроен съм, тъй като не получавам опция да покажа това, което умея ", показа Моура.

" Не съм благополучен в ПСЖ. В различен клуба ще мога да се потвърдя. Харесва ми испанското състезание. Там бих се чувствал отлично и бих употребявал пълноценно техниката и скоростта си. Но не е толкоз значимо къде ще отида. Знам на какво съм кадърен ", добави някогашният футболист на Сао Пауло.
" Вече споделих на Лукас, че повече няма късмет да играе в ПСЖ. За него е най-добре да си откри различен тим ", прям беше и самият Емери.

Един от клубовете, които демонстрират интерес към Моура, е Манчестър Юнайтед, само че в последните дни " алените дяволи " бяха впрегнали всички старания в привличането на Алексис Санчес и не е ясно дали още имат предпочитание да се подсилят с бразилеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР