Крилото на Олимпия (Милано) Майкъл Рол е бил недоволен от

...
Крилото на Олимпия (Милано) Майкъл Рол е бил недоволен от
Коментари Харесай

Играч на Олимпия с вербална атака срещу Евролигата

Крилото на Олимпия (Милано) Майкъл Рол е бил неудовлетворен от просрочването на решението да се прекъсне сезона в Евролигата. 32-годишният баскетболист разяснява създалата се обстановка поради пандемията от ковид в подкаста " The Habershow "

" Мисля, че Адам Силвър се оправи отлично. Наистина, той е толкоз деен и размишлява по толкоз тематики в НБА. И той спря сезона бързо. В Европа им лиши цяла безкрайност, бяха толкоз мудни. Решението им бе взето по-късно, в сравнение с трябваше. Но Адам Силвър беше бърз. Особено с идния шампионат " Мартенската полуда ", който съвсем бе почнал. Чувствам, че всички разчитаха на решенията му ", сподели американското крило.

Michael Roll on suspension due to coronavirus: " In Europe, they took forever, dragged their feet "

| Eurohoops https://t.co/FlaY7G5GoA
— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) March 25, 2020 " Играхме с Реал Мадрид вкъщи без почитатели. И по-късно пътувахме до Валенсия за още един мач. Там също нямаше почитатели, държавното управление не го разреши. След това, идната седмица, трябваше да домакинстваме на Олимпиакос. Два дни преди този момент гръцкото държавно управление забрани всички полети до Италия. Това попречи на пътуването им. Не искахме да играем, не искахме да напущаме страната, тъй като може би нямаше да се върнем. Никой не знаеше каква е обстановката на границата и дали някой от екипа ни няма да се болести, до момента в който пътувахме. Тогава щяхме да сме под карантина надалеч от фамилиите си за две седмици ", споделя Рол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР