Крилото на Олимпиакос Александър Везенков ще играе на финала на

...
Крилото на Олимпиакос Александър Везенков ще играе на финала на
Коментари Харесай

Финал за Везенков в БФБ е-баскет лигата

Крилото на Олимпиакос Александър Везенков ще играе на финала на БФБ е-баскет лигата! Българският национал, играещ с Балкан, се наложи с удобното 103:81 в мач №3 от серията против младия гений Ерик Искренов, който взе присъединяване в шампионата с тима на Левски Лукойл. Така 24-годишният състезател ще се изправи против германеца Кай Шалънбърг във финала на шампионата.

Отборът на Везенков взе комфортна преднина в края на първото полувреме и се отдръпна на огромната отмора при резултат 51:43. Чудесно движение в офанзива и няколко пропуща на Левски Лукойл осигуриха още по-голям задатък за Балкан след три четвърти игра. Сирената прозвуча при 14 точки актив за Балкан - 75:61.

Последната част стартира с чудесна серия за отбора на Левски Лукойл, който редуцира недостига си на 8 точки. Нови две точки на Брендън Йънг усилиха серията на 8-0 от началото на частта, само че " зелените " се окопитиха и още веднъж стигнаха до двуцифрен точков задатък. Умората в играчите на Левски не даде на отбора да се бори за освен това и дуелът завърши при резултат 103:81.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР