Крилото на Нюкасъл Мат Ричи е възхитен от качествата на

...
Крилото на Нюкасъл Мат Ричи е възхитен от качествата на
Коментари Харесай

Джонджо Шелви имал нивото за Барселона, но играел много голф

Крилото на Нюкасъл Мат Ричи е очарован от качествата на своя съотборник Джонджо Шелви и се ядосва, че Джонджо пропилява гения си. " Много пъти съм му казвал " Ако си оправиш главата, би могъл да играеш в Барселона ". Ако там е наред, има всичко належащо ", съобщи Ричи в изявление за YouTube канала In The Box.

" Какъв състезател! Той е в Нюкасъл от четири години и не съм го виждал в наказателното поле повече от 10 пъти. Той умее ужасно да вижда паса, да получава топката и да я движи. Помня, че играх против него, когато бях дете и ни вкара хеттрик. Беше необикновен ", показа той.

Ричи разкри, че огромната пристрастеност на Джонджо - голфът, му пречи да мисли за футбол. " Казвал съм му го доста пъти. Ако се съсредоточиш единствено върху футбола и забравиш за голфа, можеш да направи всичко. Луд е. Играе голф по три пъти в седмицата ", разкри Ричи по отношение на някогашния състезател на Ливърпул, който в този момент е на 28 години. Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР