Крилото на Наполи Хвича Кварацхелия не е поставял претенции за

...
Крилото на Наполи Хвича Кварацхелия не е поставял претенции за
Коментари Харесай

Барселона или Реал ? Кварацхелия някой ден ще играе за един от двата отбора

Крилото на Наполи Хвича Кварацхелия не е поставял искания за възобновяване на контракта си. Това разкри сътрудникът на играча Мамука Джугели. В последните дни излязоха информации, че грузинецът желае по-високо заплащане от това, което получава сега. Настоящият договор на играча е до 2027 година, а той получава по 1,4 млн. на сезон. Изглежда обаче в тези информации няма нищо правилно.

" Аз съм единственият човек, който може да приказва за контракта на Кварацхелия. Само аз. Той е в Наполи малко повече от година и има прелестно съгласие с шефовете в клуба, тъй че можем да кажем единствено положителни думи за тях. Квара се усеща като вкъщи си в Неапол и мога да кажа, че в никакъв случай не сме обсъждали негов трансфер в различен тим. Не е имало нищо сходно. Не сме упорствали и за възобновяване на контракта му. Доволни сме от договорката, която имаме с Наполи, а за Квара едиствената цел е клубът да отбрани купата, която бе извоювана предишния сезон, както и да се показа мощно в Шампионската лига.

Той е благополучен в Наполи, обичан е от почитателите, среща се в мощен тим и се усеща вкъщи си. Не ме интересува какво пишат медиите. Ако президентът реши, че би трябвало да подновим контракта, тогава сме подготвени да седнем да преговаряме, само че сега всички сме удовлетворени от обстановката ", разгласи Джугели.

Той разяснява и слуховете за сериозен интерес към Кварацхелия през лятото от тимове като Реал Мадрид, Ливърпул и други

" Казвам още веднъж, че изобщо не сме обсъждали вид да напусне Наполи. Може би един ден Квара ще е подготвен да играе за Реал Мадрид или Барселона, само че тогава ще вземем решение. Наполи обаче е тим с играчи като Осимен, Ди Лоренцо и Жиелински и няма причина да желае да си тръгне ", добави сътрудникът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР