Крилото на Милан Саму Кастайехо заяви, че иска да остане

...
Крилото на Милан Саму Кастайехо заяви, че иска да остане
Коментари Харесай

Крило на Милан: Златан е тук, за да ни помага

Крилото на Милан Саму Кастайехо съобщи, че желае да остане за дълго в клуба и показа, че е намерил мястото си в състава на Стефано Пиоли с помощта на Златан Ибрахимович. Испанецът приказва пред вестник „ AS” и отговори на информациите свъзрващи го с прибиране в родината му.

„ Винаги съм желал да съумея тук и искам да остана дълго в този клуб. Истината е, че 2020 година стартира добре. Играх във всеки мач и се представях на положително равнище. Надявам се да продължа по този начин. Онези, които ме познават, осъзнават, че съм сложен темперамент, само че и преклонен, първата ми година беше, с цел да се приспособявам. Не е елементарно да се докажеш единствено с 15 минути на мач и един дуел като титуляр на две или три седмици “, съобщи Кастайехо.

„ Ако някой има религия във вас и ви кара да се чувствате значими, можете да дадете всичко допустимо в подмяна “, добави още той.

Голямата смяна пристигна през 2020 година след идването на Златан Ибрахимович, което накара Стефано Пиоли да премине към скица 4 – 4 – 2.

„ Беше прелестно да пристигна в Милан. Той е доста преклонен и се схваща добре с всички. Златан дава препоръки по време на тренировките и е тук, с цел да ни помогне. Научаваме толкоз доста от Ибрахимович “, сподели испанецът.

Докато Златан дойде в Милано, вратарят Пепе Рейна мина чартърен в британския Астън Вила.

„ Рейна постоянно е бил като по-голям брат за мен. Може да се смееш 24 часа дневно с него. Всеки тим в света има потребност от някой като него. Пепе е извънреден вратар “, сподели Кастайехо.

Испанецът бе запитан за обичания му миг с фланелката на Милан.

„ Моят дебют, защото в никакъв случай няма да не помни чувството, което изпитах през първите няколко минути на „ Сан Сиро “. Този стадион ви демонстрира какво е футболът, можете да усетите историята. Искам футболистите да изпитат това. Имам шанса да бъда тук и се надявам да продължа да се любувам на всеки миг “, добави крилото на Милан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР