Крилото на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо може би повече няма

...
Крилото на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо може би повече няма
Коментари Харесай

Сър Джим Ратклиф не иска и да чуе за Санчо

Крилото на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо може би повече няма да играе за Манчестър Юнайтед. Това е по този начин, тъй като бъдещият нов съсобственик на " алените дяволи " сър Джим Ратклиф, който до дни би трябвало публично да влезе в клуба, придобивайки 25% от него, е подготвен да приключи контракта на британския национал.

От " Олд Трафорд " желаят да се отърват от Санчо през януари, откакто още през август крилото влезе в спор с мениджъра Ерик загар Хаг и от този момент е отхвърлен от първия тим.

Въпреки че през последните месеци се твърдеше, че Борусия Дортмунд, Република България Лайпциг, Ювентус и Барселона имат интерес към Санчо, до договорка не може да се стигне, тъй като никой не желае да заплаща голямата заплата на играча, а той самият очевидно няма предпочитание да понижи условията си.

Sky Sports написа в сряда, че в случай че Юнайтед не успее да контракти произлязъл трансфер на Санчо през януари, то тогава е доста евентуално управлението на клуба да предприеме крайни ограничения и да приключи договора му, макар че по този начин няма да си върне нищо от изхарчените 73 милиона паунда за англичанина. Така обаче ще се отърве от високата му заплата му. Освен това, Ратклиф счита, че това ще е добър знак за всички футболисти и ход по пътя към това да се вкара една нова просвета на взаимоотношения.
 Рафаел Варан остава правилен на Манчестър Юнайтед
Рафаел Варан остава правилен на Манчестър Юнайтед

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР