Крилото на Манчестър Юнайтед Антони призна, че е приел доста

...
Крилото на Манчестър Юнайтед Антони призна, че е приел доста
Коментари Харесай

Антони: Не можех да спя след загубата от Ливърпул

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони призна, че е приел много тежко унизителната загуба от Ливърпул (0:7). Той даже не е могъл да спи в идващите дни. Положителното за него и съотборниците му бе, че единствено няколко дни по-късно те съумяха да си върнат самочувствието, побеждавайки Бетис с 4:1 в Лига Европа.

" Загубата от Ливърпул бе доста мъчителна, по-късно не можех да дремя. Но във футбола не може да плачеш за предишното. Знаем, че този резултат е недопустим и по тази причина бе значимо да покажем реакция против Бетис. Развам се, че и почитателите ни поддържаха. Винаги има по над 70 000 души на стадиона, впечатляващо е. те са нашето гориво. Ще върнем клуба на мястото, което заслужава. Феновете ни са невероятни. Дори и след мача на " Анфийлд ", когато отидохме да ги приветстваме, те също ни поддържаха. Направо настръхнах. Толкова съм благополучен да ги виждам на стадиона по какъв начин ни поддържат, даже и след този недопустим резултат. Вярвам, че те отново ще са зад тила ни в неделя, с цел да ни дават мощ и против Саутхамптън ", съобщи Антони.
 Невероятен Ливърпул унижи Манчестър Юнайтед с погром за историята Невероятен Ливърпул унижи Манчестър Юнайтед с погром за историята
" Знаем, че това бе сложен миг и за мениджъра. Той трябваше да дава изявленията непрекъснато. Не му беше елементарно, както и на нас, само че нека си вземем поука. Той бе непоколебим към нас, само че по верния метод и в верния миг. Всички гледаме в една посока. Отборът е единен, а и почитателите са с нас, а това е най-важното ", счита бразилецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР