Крилото на Манчестър Сити Льорой Сане все още е в

...
Крилото на Манчестър Сити Льорой Сане все още е в
Коментари Харесай

Кризата може да откаже Байерн от Сане

Крилото на Манчестър Сити Льорой Сане към момента е в трансферните проекти на Байерн (Мюнхен), само че в клуба няма цялостно единогласие по въпроса за нуждата от неговото привличане. В края на предходната година двете страни прецизираха всички елементи към бъдещия договор на немския национал и оставаше единствено да проведат договаряния с Манчестър Сити. След това обаче Сане стартира да работи с друга мениджърска организация, която желае предоговаряне на изискванията.

Според Manchester Evening News това, както и задаващата се финансова рецесия, може да охлади интереса на баварците към 24-годишния футболист. Сане има предпочитание да премине на " Алианц Арена ", само че в това време е привързан с ман Сити до лятото на 2021 година. Засега играчът не е преговарял с " жителите " за нов контракт.  Румениге разяснява слуховете за договорка с Манчестър Сити
Приоритет за Байерн е да купи Кай Хавертц от Байер (Леверкузен), само че и този трансфер е под въпрос. Според последните информации в Германия, халфът има други хрумвания за бъдещето си.

Байерн обаче може да възобнови интереса си към Тимо Вернер. На този стадий нито мюнхенци, нито Ливърпул са излезли с съответна оферта за звездата на Република България Лайпциг. Откупната уговорка в договора на нападателя е към 60 млн. евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР