Крилото на Манчестър Сити Бернардо Силва се обърна към УЕФА

...
Крилото на Манчестър Сити Бернардо Силва се обърна към УЕФА
Коментари Харесай

Да въведат ВАР и в ШЛ, призова играч на Сити

Крилото на Манчестър Сити Бернардо Силва се обърна към УЕФА с молба да вкара системата Видеоасистент рефер (ВАР) в Шампионската лига от идващия сезон. Повод за апела на португалеца стана анулираното попадение на съотборника му Льорой Сане заради засада по време на снощния дуел от Шампионската лига против Ливърпул при резултат 1:0 в интерес на “гражданите”.

“Благодаря на всички за поддръжката и невероятната атмосфера довечера! Дадохме всичко от себе си, тъй че не съжаляваме. Догодина ще се върнем да опитаме още веднъж! Поздравления за Ливърпул и шанс на полуфиналите. Нека в този момент спечелим Висшата лига и да приключим сезона с купа. П.П. Шампионска лига, бихте ли могли да въведете ВАР от идващия сезон? Може и да е от полза”, написа Силва в Инстаграм.

Am I missing something within the offside rule? Sane was never offside at any point from the initial pass and then the second ball came to him from Milner... a Liverpool player? I need closure on this matter as no one even questioned the decision #MCILIV pic.twitter.com/VIwhZ5jHdf
— Mark (@markhowell88) April 10, 2018
ВАР към този момент се употребява в Бундеслигата, Серия А и Купата на ФА, като следва да бъде по този начин и в Ла Лига и Мондиал 2018, само че в Шампионската лига използването на системата към момента не е призната.

КАЛОЯН АНТОНОВ Шампионска Лига 1/4 кръг, вторник 10 април  Манчестър Сити 1:2краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР