Крилото на Лудогорец Спас Делев се доближава до нов договор

...
Крилото на Лудогорец Спас Делев се доближава до нов договор
Коментари Харесай

Спас Делев се доближава до нов договор с Лудогорец

Крилото на Лудогорец Спас Делев се приближава до нов контракт с клуба. Настоящият договор сред двете страни изтича в края на акцията, напомня " Тема Спорт ".

Ветеранът в състава на " орлите " съумя да си завоюва доверието на Ивайло Петев. При новия треньор 33-годишният флангови състезател взе участие и в петте мача, като бе титуляр против Арда, Ботев (Враца) и Хебър. Нещо повече - Делев освен че е употребен като крило, където се усеща най-удобно, само че и в ролята на състезател зад централния нападател. 
 Делев: Заслужено победихме, работи се прелестно с Петев Делев: Заслужено победихме, работи се прелестно с Петев
До момента той съумява да се оправи с тази роля. По време на зимната пауза Делев изглеждаше изпаднал от състава, воден от словенеца Анте Шимунджа. По време на подготовката той дори бе употребен като бек. При Петев обаче бързакът от село Ключ има роля в титулярния състав и досега не го е подвел. Националът вкара 2 гола при гостуването на Хебър (3:1). 

През лятото Лудогорец може да продаде Бърнард Текпетей, към който има сериозен интерес от непознати клубове. Затова и Спас Делев съвсем несъмнено ще бъде арестуван. На него продължава да разчита и националният селекционер Младен Кръстаич. За България Делев играе в нахлуване дружно със съотборника си при разградчани Кирил Десподов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР