Крилото на Лудогорец Димо Бакалов е пред завръщане в бившия

...
Крилото на Лудогорец Димо Бакалов е пред завръщане в бившия
Коментари Харесай

Димо Бакалов пред завръщане в Локо Пд

Крилото на Лудогорец Димо Бакалов е пред завръщане в някогашния си клуб Локомотив Пловдив, написа в. "Тема Спорт ". Той подписа с разградчани през май 2018-а година, само че през атзи пролет е изиграл единствено два мача в Първа лига и едно полувреме за дубъла във Втора лига с екипа на "зелените ".

През есента пък играчът записа 9 дуела в шампионата, както и 4 в евротурнирите, само че в тях той бе на терена единствено в 18 минути, откакто влизаше в края на срещите. Желанието му било да се върне на “Лаута”, където направи доста мощен сезон 2017/18 - 30 срещи и 9 попадения в Първа лига.

У нас Димо Бакалов е играл още за Берое и Сливен. Очаква се той да е чартърен при “черно-белите”. Договорът му с Лудогорец е до лятото на 2020 година.

В същото време стана ясно, че разградчани са набелязали нов нападател от България, който може да бъде притеглен през лятото, в случай че Бакалов се върне на “Лаута”. Той е добре прочут на старши треньора Стойчо Стоев. “Орлите” нормално съвсем постоянно притеглят състезател от България. През зимата това бе Серкан Юсеин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР