Крилото на Левски - Роналдо продължава да бъде следен от

...
Крилото на Левски - Роналдо продължава да бъде следен от
Коментари Харесай

Сделка ще има! Левски продава Роналдо на Ростов

Крилото на Левски - Роналдо продължава да бъде наблюдаван от съветския Ростов. Десетият в Премиер лигата отбор не се отхвърля от привличането на бразилеца и е подготвен да насочи нова оферта при започване на идната година, написа " Тема Спорт ".

На " Герена " към този момент дойде предложение за 23-годишния футболист от съветския отбор. Ростов постави на масата 1,5 милиона евро за правата на Роналдо, само че " сините " желаеха да получат най-малко още 500 000 евро, с цел да се съгласят на продажба. Първоначално това отхвърли съветския клуб, само че стана ясно, че интерес още има и упованията са за усъвършенствана оферта от страна на Ростов. Основната причина е, че тимът се раздели с един от офанзивните си футболисти в лицето на Алексей Йонов. Лошото момче на локалния футбол реши да стане свободен сътрудник и да търси ново предизвикателство за кариерата си.

През този сезон Роналдо е един от най-добре представящите се играчи на Левски. Той има 6 гола в 25 мача във всички шампионати, като осъществя няколко решителни попадения в евротурнирите и Първа лига. Бразилецът пристигна на " Герена " през лятото на 2022 година. Той е част от конвертируемата група футболисти, които Станимир Стоилов притегли в тима, и от продажбата му могат да се завоюват няколко пъти повече от платените пари на Баия за него.

Договорът на Роналдо с Левски е до лятото на 2025 година. Наскоро той се снабди и с българско поданство.
 Наско Сираков с тежка присъда за Краев
Наско Сираков с тежка присъда за Краев

Мажоритарният притежател на Левски е разпоредил халфът да не играе до края на сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР