Крилото на Левски Роналдо не попадна в групата на тима

...
Крилото на Левски Роналдо не попадна в групата на тима
Коментари Харесай

“Сините” вдигат Роналдо за мача с Локо

Крилото на Левски Роналдо не попадна в групата на отбора за вчерашното посещение на Локомотив (София). Бразилецът е получил лека контузия в навечерието на дуела с “железничарите ” и треньорският щаб е решил да не го рискува на тежкия терен в “Надежда ”. Контузията на 22-годишния футболист не е сериозна и се чака той да бъде разполагаем на Николай Костов за семейството на Локомотив (Пловдив).

Мачът с “черно-белите ” е в събота от 17:30 часа. Тогава в сметките на треньора би трябвало да попадне и Джавал Ел Джемили. Испанецът с марокански корени също не бе в групата за мача с Локо (Сф), като бе преценено и той да не бъде пожертван.

От началото на сезона Роналдо изигра 23 дуела във всички шампионати, в които осъществя 6 попадения. Наскоро той прекъсна головата си суша при триумфа с 3:1 над Дунав в Русе за Купата на България. Преди това за последно се бе разписвал на 7 октомври в дербито против ЦСКА - София (1:1).

Крилото постоянно пропуща пред противниковата врата, само че е потребен с остротата в офанзива и непрекъснатата помощ в отбрана.

“Тема Спорт ”
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР