Крилото на Левски Паулиньо даде специално интервю за колегите от

...
Крилото на Левски Паулиньо даде специално интервю за колегите от
Коментари Харесай

Ас на Левски: Няма значение кой ще вкара и кой ще асистира

Крилото на Левски Паулиньо даде особено изявление за сътрудниците от " Диема Спорт ". Бразилецът е жаден за доста триумфи със " синия " екип. Бързоногият футболист добави, че се усеща фантастично на " Герена ".
 Павел Колев: Левски си има треньор и промяна не е обсъждана в нито един миг (видео)
" Получих разтежение по време на лятната подготовка, само че в този момент се усещам чудесно. Физически се усещам доста добре. Благодарение на Господ в този миг съм здрав и това ми разрешава да играя във всеки мач. Имам фантастични мемоари от онази среща. Това бе сензационно показване. Играх доста добре.

Помня, че бях запаса, появих на терена в следствие. Бях въодушевен, вкарах два гола и помогнах на тима да завоюва. В неделя ще бъде сложен мач, макар че се подготвихме добре за този дуел. Ботев Пд е сериозен конкурент, само че ние чакаме победа, най-малкото, тъй като играем вкъщи пред нашите прелестни почитатели. Затова сме длъжни да спечелим трите точки.

В Левски се усещам като вкъщи си. Настоящият треньор ми дава убеденост да демонстрирам това, което мога да на терена, играейки футбол. Всеки е наясно какво значи Левски за България и аз съм благополучен да бъда част от този клуб. Най-важното е да оказвам помощ - без значение с голове или асистенции. От най-съществено значение е тимът да побеждава, да оказвам помощ на съотборниците си. Това е моята задача, тъй като футболът е групов спорт. Няма значение кой ще вкара, кой ще му подаде. Всеки от нас се старае всекидневно да усъвършенства представянето си в името на тима.

Ще е мъчно да спечелим купата, само че ние работим, с цел да реализираме нашата цел. Загубихме вкъщи директния дуел от Лудогорец, само че в този момент ни предстоят още 10 мача, в които да натрупаме точки и да отговорим уместно на това проваляне. Ще забележим какво ще стане най-после. Относно съперниците ни мога да кажа следното - мачовете против ЦСКА са постоянно основни, против Лудогорец също приказваме за типичен конфликти. Така че не мога да отлича кой всред двата съперника е по-добър. И двата са състава са положителни ", сподели Паулиньо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР