Крилото на Левски Николай Михайлов застана пред обектива на Sportal.bg,

...
Крилото на Левски Николай Михайлов застана пред обектива на Sportal.bg,
Коментари Харесай

Николай Михайлов пред Sportal.bg: Мотивиран съм да вляза в доста добра форма преди плейофите

Крилото на Левски Николай Михайлов застана пред обектива на Sportal.bg , с цел да изрази своите усещания от триумфа над Академик Пловдив преди два дни и да показа своите упования за утрешното домакинство на Ямбол.

“Доста сложен дуел изиграхме с Академик. Те играеха мощно в последните си няколко мача, победиха и Рилски. Настроението при нас е положително - постоянно, когато побеждаваме, има въодушевление в съблекалнята. Успехът над пловдивчани беше много значим от психическа позиция за нас.

Ямбол не е тим за подценяване - видяхме какво се случи в последния мач в залата на ЦСКА. Влизаме изцяло съсредоточени и стимулирани без никакво подценяване към ямболии ”, сподели Михайлов във връзка с двата мача.

През предходната седмица 204-сантиметровият играч записа второто си най-хубаво достижение за точки в един мач, откакто осъществя 22 в коша на Берое. Михайлов съобщи, че е стимулиран да влезе в най-хубавата си допустима форма за старта на плейофите, защото отборът му има потребност от него. През сегашния сезон стрелецът записва приблизително по 9.8 точки, 6.7 битки и 1.2 откраднати топки в 28 мача на отбора си в НБЛ.

Мотивиран съм да вляза в много добра форма преди плейофите. Отборът има потребност от мен и се надявам да продължаваме да играем добре. Очаквам много здрави мачове на четвъртфиналите. И ЦСКА, и Балкан са доста съществени тимове с доста съществени сформира и добре нетренирани. Очаквам здрави конфликти и дано по-добрият да победи ”, добави Николай Михайлов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР