Крилото на Лестър Харви Барнс е трансферна цел на Уест

...
Крилото на Лестър Харви Барнс е трансферна цел на Уест
Коментари Харесай

Уест Хам иска да се подсили с крило на Лестър

Крилото на Лестър Харви Барнс е трансферна цел на Уест Хам за идното лято, осведоми британската преса през днешния ден. “Чуковете ” направиха слаб сезон в Премиър лийг и напълно до скоро даже бяха застрашени от изпадане, само че пък в Европа се класираха на финала на Лигата на конференциите. 
 Уест Хам направи най-хубавия подарък на фена, който удържа хулиганите на АЗ Алкмаар Уест Хам направи най-хубавия подарък на фена, който удържа хулиганите на АЗ Алкмаар
Сега на “Лондон Стейдиъм ” са окуражени да се подсилят, като точно Харви Барнс е считан за чудесно попълнение в търсене на повече заостреност и баланс в офанзива. Лестър продължава да се надява на избавление, въпреки то да наподобява малко евентуално, само че Барнс е решил да напусне без значение от изхода. Астън Вила на Унай Емери също демонстрира сериозен интерес към играча.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР