Крилото на Голдън Стейт Уориърс Дреймонд Грийн няма да бъде

...
Крилото на Голдън Стейт Уориърс Дреймонд Грийн няма да бъде
Коментари Харесай

Грийн се размина с глоба, след като нокаутира Пул

Крилото на Голдън Стейт Уориърс Дреймонд Грийн няма да бъде отхвърлен от тима, откакто нанесе удар на съотборника си Джордан Пул по време на подготовка предходната седмица. В медиите изтече видео запис, на който се вижда по какъв начин Грийн и Пул си разменят остри думи, след което ветеранът в отбора на Уориърс отива и нокаутира своя съотборник с тежък удар. Треньорът на първенците на НБА Стив Кър разкри, че са водени поредност диалози с Грийн, Пул и другите водещи фигури в тима, след което се е стигнало до решение Грийн да се размине единствено с санкция.

" Това е най-тежката ни рецесия, откогато аз съм треньор, случаят е доста сериозен. Не сме безгрешни, само че ще използваме опита си от последните девет години, в които сме дружно, с цел да се доверим, че това е най-хубавото решение за отбора ", разяснява Кър, откакто разкри, че Грийн възобновява тренировки и ще взе участие в последната предсезонна контрола в петък.

" Действията ми донесоха позор освен за мен, само че за Джордан, за тима и целия франчайз. Близките на Джордан също са видели видеото - майка му, татко му ", показа 32-годишният Грийн, който е един от главните мотори на Уориърс в серията от четири шампионски трофеи за осем години.

В първия си мач от новия сезон в НБА Голдън Стейт се изправя против Ел Ей Лейкърс на 18-ти октомври.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР