Крилото на Голдън Стейт Уориърс Дреймънд Грийн все още не

...
Крилото на Голдън Стейт Уориърс Дреймънд Грийн все още не
Коментари Харесай

Дреймънд Грийн захапа Дюрант: Ти си последният човек, който трябва да говори за договор

Крилото на Голдън Стейт Уориърс Дреймънд Грийн към момента не е не запомнил за пререканията си с Кевин Дюрант и решението му да потегли в посока Бруклин. В изявление пред Uninterrupted Грийн атакува остро Дюрант за метода, по който е напуснал " войните ".

" Това, което трябваше да се случи, бе Кевин да излезе и да каже - " Това е, да го създадем ", или да откаже и да каже: " Няма да стане ". Не можеш просто да оставиш слона в стаята, към момента се запитваме на тази тематика. Всеки път, когато говорехме с медиите, Клей и аз бяхме питани за договорите ни тъкмо поради Дюрант. Защото до момента в който сезонът течеше, Клей споделяше: " Искам да бъда " войник " вечно. Искам да съм тук, ние започнахме това нещо, създадохме го. Искам да завърша кариерата си тук с момчетата, с които започнах ".

Dray wanted KD to say during the final season " this is it or this isn't it...you can't just leave the elephant in the room. "

(Via @uninterrupted) pic.twitter.com/Pj3WNCLoL6
— Warriors on NBCS (@NBCSWarriors) April 21, 2020 " И по-късно идва Кевин и споделя: " Не знам какво ще върша идващия сезон ". И не му пука, само че това има значение, тъй като ти не си единственият, който би трябвало да отговори на този въпрос. И да бъда прям, ти си последният човек, който би трябвало да отговори на този въпрос, тъй като в действителност не приказваш с медиите толкоз. А в случай че го правиш, просто им казваш да млъкнат. Е, аз не им повелявам да млъкнат, аз повеждам диалози с тях. Така че непрестанно давам отговор на този въпрос "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР