Крилото на Евертън Кевин Миралас ще има разговор с шефовете

...
Крилото на Евертън Кевин Миралас ще има разговор с шефовете
Коментари Харесай

Миралас сяда на преговори за бъдещето си в Евертън

Крилото на Евертън Кевин Миралас ще има диалог с шефовете на клуба по отношение на бъдещето си. 30-годишният белгиец има контракт с “Карамелите” до 2020 година, само че е доста евентуално да си тръгне още това лято.

Евертън желае да понижи раздутия си състав от 38 футболисти, както и големият си бюджет за заплати в размер на 139 милиона евро на година. Новият управител Марко Силва желае да работи с група то към 25 играчи, като на останалите ще бъдат търсени нови тимове. Миралас е един от хората, които са нарочени за преследване и дните му на “Гудисън Парк” наподобяват преброени.

Белгиецът изпадна в недружелюбност през предишния сезон и бе изпратен чартърен в гръцкия Олимпиакос. Там обаче също не се показа на равнище и бе върнат прибързано. Напълно разумно, той не съумя да убеди селекционера на Белгия Роберто Мартенис да го включи в състава за международното състезание в Русия.

Сега Миралас ще има среща с новия шеф на Евертън Марсел Брандс, с цел да посочи бъдещето си. Очаква се той да получи позволение да си търси нов тим.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР