Крилото на Ел Ей Лейкърс Антъни Дейвис се завърна по

...
Крилото на Ел Ей Лейкърс Антъни Дейвис се завърна по
Коментари Харесай

Дейвис попари бившия си отбор с 41 точки

Крилото на Ел Ей Лейкърс Антъни Дейвис се завърна по победоносен метод в Ню Орлийнс, откакто означи 41 точки за успеха на новия си тим над Пеликанс със 114:110. Това лято Дейвис мина от Пеликанс в Лейкърс, което разгневи почитателите на Пеликаните, които демонстрираха това в мача тази нощ с непрекъснато освиркване на някогашния си любим.

Дейвис обаче не се повлия от това и направи най-силния си мач с екипа на Лейкърс досега, като усъвършенства върха на НБА за най-вече точки против някогашен тим, който до момента се държеше от Кевин Дюрант с 39 точки за Голдън Стейт Уориърс против Оклахома Сити Тъндър. Дейвис добави девет битки и три откраднати топки за сложния триумф на Езерняците, който пристигна след негова открадната топка в края при единствено две точки преднина, което докара до нови две точки от линията за осъществяване на фал и девета поредна победа за Лейкърс. ЛеБрон Джеймс добави 29 точки и 11 асистенции за триумфа, а Кайл Кузма се включи с 16 точки и 5 битки от пейката. За Пеликанс най-резултатен бе Джру Холидей с 29 точки и 12 асистенции. Лейкърс води на Запад с 16 победи и единствено две загуби от началото на акцията, до момента в който Ню Орлийнс заема 12-та позиция в същата конференция с 6 триумфа и 12 провали.

Победната си серия продължи и другият отбор от Лос Анджелис – Клипърс, който надделя в края Мемфис Гризлис със 121:119 като посетител, с помощта на панер на Монтрезъл Харъл 2.3 секунди преди края. За Клипърс това бе седми следващ триумф, като те са на трето място в Западната конференция с баланс 14-5. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР