Крилото на Челси Виктор Моузес пристигна снощи в Милано, за

...
Крилото на Челси Виктор Моузес пристигна снощи в Милано, за
Коментари Харесай

Виктор Моузес вече е в Милано

Крилото на Челси Виктор Моузес дойде нощес в Милано, с цел да прмине медицински прегледи, преди да подпише контракт с Интер. Двата клуба към този момент са постигнали единодушие за договорката, която ще бъде за наем до лятото с алтернатива за откупуване на стойност 10 милиона евро.

“Постигнахме сделка с Челски за Виктор Моузес. Следим деликатно обстановката, тъй като това е добра възможностза укрепване на тима. Но дано изчакаме, преди да приказваме повече”, съобщи по този мотив спортният шеф Пиеро Аусилио.

29-годишният нигериец игра през есента чартърен във Фенербахче, само че той бе преустановен, с цел да може Челси да го прати в Интер. За този трансфер е настоял персонално наставникът на “нерадзурите” Антонио Конте, който харесва крилото още от взаимния им престой на “Стамфорд Бридж”. Самият състезател също е мощно въодушевен от появилата се опция и се надява договорката да стане факт.

Moses ha llegado a Milán, mañana reconocimiento médico y posteriormente firmará contrato para ponerse de nuevo bajo las ordenes de Conte. pic.twitter.com/SFiMiyMuy4
— Inter Club México (@InterClubMX) January 20, 2020
Днешните медицински прегледи ще са последната стъпка преди реализирането на прехвърлянето. Те обаче няма да са просто условност, защото Моузес имаше две тежки травми на бедрото досега през сезона - една през август и още една през декември.

За последните 18 месеца нигериецът е изиграл едвам 23 мача с екипа на Фенербахче. В тях той е отбелязал 5 гола и е направил 2 асистенции.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР