Крилото на Челси Педро призна, че се надява да се

...
Крилото на Челси Педро призна, че се надява да се
Коментари Харесай

Звезда на Челси мечтае за завръщане в Барселона

Крилото на Челси Педро призна, че се надява да се завърне в Барселона, откакто договорът му с Челси изтече в края на този сезон. Бившият испанския национал няма желание да възобновява договора си със "сините " и ще си тръгне от "Стамфорд Бридж " идващото лято.

Юношата на Барселона изкара девет сезона в първия отбор на каталунците, преди да се насочи към Висшата лига, само че в този момент се надява да поеме в противоположна посока. "Всички знаят какви усеща имам към този клуб. Винаги съм казвал, че има опция да се върна. Те са специфичен клуб за мен, тъй като аз съм ден на Барселона. Имах толкоз доста хубави преживявания през годините и почитателите ме обичат. Опцията да се завърна там постоянно е налице ", разяснява 32-годишният флангови футболист. "Няма да е елементарно това да се случи, само че несъмнено е допустимо ", добави той.

През този сезон Педро все по-рядко получава шансове за изява от мениджъра на Челси Франк Лампард, който залага повече на Кристиян Пулишич, Уилиан, Калъм Хъдсън-Одой и Мейсън Маунт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР