Крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой е готов да подпише нов

...
Крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой е готов да подпише нов
Коментари Харесай

Хъдсън-Одой иска гаранции от Челси, че ще играе

Крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой е подготвен да подпише нов договор с Челси, само че в случай че получи гаранции за игрово време през идващия сезон.

В хода на предишния трансферен прозорец 18-годишният нападателен футболист бе надъхан да напусне “Стамфорд Бридж ”, само че неговата молба за трансфер и всички предложения на Байерн Мюнхен бяха отхвърлени. Това негово предпочитание бе обосновано с дребното време, което прекарва на терена. След това обстановката се усъвършенства за него, само че сезонът завърши предварително за гения поради контузия в ахилеса. До края на неговия договор с Челси остават 12 месеца и през лятото предстоят договаряния.

Според Daily Mail, Хъдсън-Одой ще заеме безапелационна позиция – клубът би трябвало да му обещае, че ще заеме мястото на напусналия Еден Азар в стартовия състав. Естествено, Челси не може да даде такива гаранции, до момента в който не реши въпроса с треньорския пост. Засега “сините ” са подготвени да предложат на Калъм покачване на заплатата до 100 000 паунда на седмица и освободеният от Азар десети номер. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР